Božo Vrećo i Marko Luis objavili spot zajedničke pjesme

Glas Srpske
Božo Vrećo i Marko Luis objavili spot zajedničke pjesme

Popularni muzičari Božo Vrećo i Marko Luis objavili su spot za pjesmu “Sanjao sam”.

Muziku i tekst pjesme potpisuje Božo Vrećo, dok su Marko Luis i Aleksandar Dragutinović zaduženi za aranžman. Spot je sniman u Deliblatskoj peščari, a u režiji Dragana Jereminova.

Božo Vrećo oglasio se na svojoj “Fejsbuk” stranici povodom objavljivanja spota.

- Pjesmu “Sanjao sam” napisao sam ponukan i inspirisan mojom emotivnom pričom o tome koliko mi zapravo skoro uvijek idealizujemo partnera i koliko je zapravo sve neizvjesno, danas ste skupa sutra već niste, ljubav je neukrotiva i traje poput čarolije, nekad predugo, nekad prekratko ali zapravo nas uvijek iznenadi trenutak spoznaje da nekom pripadamo i da isto tako, kroz određeno vrijeme više nismo nekom ili neko nije vama, centar svijeta - napisao je Vrećo.

Vrećo je još rekao da je pjesmu napisao da ohrabri onoga ko je bude slušao.

- Napisao sam je da vas u tom trenutku ako se to desi, a dešava se vrlo često, ohrabri da shvatite da to koliko vi volite nekog je poezija, zanemarite intenzitet ljubavi te druge osobe u odnosu na vašu, neka vaša ljubav nema amplitude, volite do srži i bez kompromisa, nezaustavljivo i beskonačno, ja tako volim i pjesma “Sanjao sam” koju sam komponovao je dar vama, za one koji se usude i smognu hrabrosti tako voljeti - napisao je Vrećo.

Na kraju teksta je zahvalio cijeloj ekipi na saradnji.

- Zahvaljujem cijeloj ekipi na sjajnom druženju i umjetničkom radu i mom prijatelju i bratu Marku Luisu jer uvijek skupa stvorimo nebesku pjesmu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana