Божо Врећо и Марко Луис објавили спот заједничке пјесме

Глас Српске
Божо Врећо и Марко Луис објавили спот заједничке пјесме

Популарни музичари Божо Врећо и Марко Луис објавили су спот за пјесму “Сањао сам”.

Музику и текст пјесме потписује Божо Врећо, док су Марко Луис и Александар Драгутиновић задужени за аранжман. Спот је сниман у Делиблатској пешчари, а у режији Драгана Јереминова.

Божо Врећо огласио се на својој “Фејсбук” страници поводом објављивања спота.

- Пјесму “Сањао сам” написао сам понукан и инспирисан мојом емотивном причом о томе колико ми заправо скоро увијек идеализујемо партнера и колико је заправо све неизвјесно, данас сте скупа сутра већ нисте, љубав је неукротива и траје попут чаролије, некад предуго, некад прекратко али заправо нас увијек изненади тренутак спознаје да неком припадамо и да исто тако, кроз одређено вријеме више нисмо неком или неко није вама, центар свијета - написао је Врећо.

Врећо је још рекао да је пјесму написао да охрабри онога ко је буде слушао.

- Написао сам је да вас у том тренутку ако се то деси, а дешава се врло често, охрабри да схватите да то колико ви волите неког је поезија, занемарите интензитет љубави те друге особе у односу на вашу, нека ваша љубав нема амплитуде, волите до сржи и без компромиса, незаустављиво и бесконачно, ја тако волим и пјесма “Сањао сам” коју сам компоновао је дар вама, за оне који се усуде и смогну храбрости тако вољети - написао је Врећо.

На крају текста је захвалио цијелој екипи на сарадњи.

- Захваљујем цијелој екипи на сјајном дружењу и умјетничком раду и мом пријатељу и брату Марку Луису јер увијек скупа створимо небеску пјесму.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана