Београд постаје дом највеће журке под звијездама

B92
Београд постаје дом највеће журке под звијездама

Захваљујући новом ексклузивном фестивалу балканске музике УЛАЗ, Београд ће овог љета постати дом највеће журке под звијездама.

 Током три незаборавна дана од 11. до 13. јула на платоу испред Београдског сајма, посјетиоци ће имати прилику да уживају у концертима највећих балканских звијезда.

Разговарали смо са Марином Котевски, главним ПР-ом фестивала, како бисмо сазнали каква нас све изненађења очекују.

Прије свега, реците нам нешто више о идеји и концепту фестивала УЛАЗ.

“Престоница Србије позната је као значајан европски центар врхунског провода. У складу са тим, наша идеја била је да понудимо нешто ново и другачије на фестивалској сцени Београда. Нико до сада није окупио звезде Балкана на једном месту и спојио различите музичке жанрове у раскошан тродневни спектакл. Фестивал УЛАЗ обухватиће чак 45 концерата најбољих извођача балканске музичке сцене на једном месту, распоређених на три феноменалне тематске бине.”

Које звијезде ћемо имати прилику да чујемо на фестивалу?

“Фестивал УЛАЗ пружиће публици 45 пуних концерата свих извођача на три бине. На бини КОРЕНИ, посвећеној изворној, народној музици, обожаваоци ће имати прилику да уживо чују легендарне извођаче попут Ане Бекуте, Хариса Џиновића, Весне Змијанац, Милице Тодоровић и Звонка Богдана. Са друге стране, бина УЛАЗ биће место за уживање у песмама највећих звезда популарне музике, а на њој ће поред многих наступити Жељко Јоксимовић, Тропико бенд, Ацо Пејовић, Саша Матић, Петар Грашо. Млађи део публике одушевиће звезде балканске треп и поп музике на импозантној ИДЈТВ бини, наступима Стефана Ђурића - Расте, Николије, ТХЦФ, Теодоре Џехверовић, Corone и Римског, Реље Поповића и бројних других извођача.”

Како ће изгледати фестивалски простор и какав провод могу да очекују посетиоци, будући да се овакав фестивал по први пут одржава у Београду, али и целој Србији?

“С обзиром на то да је за продукцију ове ексклузивне манифестације задужена компанија „Sky Music”, посетиоци могу да очекују да ће провод на фестивалу УЛАЗ, по аудио и визуелном квалитету, парирати најпознатијим интернационалним фестивалима. Плато Београдског сајма трансформисаћемо у највећу специјално дизајнирану дискотеку под отвореним небом, по угледу на највеће отворене клубове у Европи и свету. Концерти ће бити реализовани уз врхунску продукцију светских стандарда и додатне премиум садржаје. Поред свега тога, посетиоци ће моћи да уживају и у луксузним VIP зонана, које примају преко 2000 људи, а са којих ће посетиоци имати јединствен поглед како на бине, тако и цео фестивалски простор. Уз то, посебно изненађење припремамо на ИДЈТВ бини која ће садржати до сад невиђене перформансе великих звезда балканске треп и поп музике.”

Какву публику очекујете на Београдском сајму?

“С обзиром на то да фестивал УЛАЗ обухвата широк спектар балканске музике у којој уживају све генерације, очекујемо ватрене фанове свих узраста са територије целе Србије. Осим тога, очекујемо и да ће публика из целог региона - Словеније, Хрватске, БиХ, Македоније и Бугарске - преплавити Београд, како би присуствовала спектаклу године и на српски начин уживала у светском проводу уз извођаче које нема прилику да чује уживо, поготово не заједно на једном месту.”

Која је цијена улазнице и гдје се може купити?

“Улазнице су доступне на свим Gigstix, DDTickets и Tickets продајним местима. Будући да је први контигент улазница већ распродат, тренутна цена дневне карте износи 999 динара, а цена једне карте за сва три фестивалска дана је 2.600 динара.”

Имате ли још неку поруку за све нас који жељно ишчекујемо јул у престоници?

“Потрудили смо се да професионализам целокупне продукције и организације фестивала заиста буде на до сада невиђеном нивоу, као и да саставимо импресивну листу најзвучнијих музичких имена из Србије и региона. Како за посетиоце, тако и нас саме, фестивал УЛАЗ биће засигурно незаборавно искуство, које нестрпљиво ишчекујемо. Преостаје још само да поручим љубитељима добре музике да означе 11, 12. и 13. јул у својим календарима и позовем их да својим присуством и добром енергијом употпуне ова три невероватна дана. Видимо се!”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана