Prnjavorčanin prodaje “specijalizovani” Jugo za borbu protiv vanzemaljaca

fokus.ba
Prnjavorčanin prodaje “specijalizovani” Jugo za borbu protiv vanzemaljaca

Vlasnik svemirske verzije automobila “jugo 45”, koji je nedavno krstario putem u selu Štrpci kod Prnjavora sa domaćom “NASA” antenom, odlučio je da proda ovo nesvakidašnje vozilo.

Kako je navedeno u oglasu “Yugo 45 Space Worrior” može da se kupi za 999, 99 KM, a stanje artikla je unikatno.

– Vozilo je izrađeno kao limitirana serija specijalizovanih borbenih vozila za borbu protiv nepoznatih objekata iz svemira. Vozilo raspolaže sa električnih 1066 ks, ubrzanje 0-1000 =15,6 s, maksimalna. brzina= nepoznata. Od opreme za zemaljsku upotrebu posjeduje: desni retrovizor, rezervni točak (peti), flip ap sajlu za šlepanje (ne morate ju postavljati samo je jednostavno otkačite sa pak tregera i spremna je za upotrebu ukoliko vašem svemirskom brodu ne stane oktana ili jednostavno crkne), ambijetalno osvjetljenje (preko 1000 boja, moguć automatski ili manuelni mod), auspuh, paket opreme za policiju, karta svijeta, mobilni svjetleći radio (BT, FM, USB, AUX), chip tunning STAGE X, urađene mape glavnog računara – navodi vlasnik u detaljnom opisu.

Između ostalog, ovaj šaljivdžija dodaje da vozilo nije uočljivo na putu i da može da se koristi i za druge svrhe – najčešće preljube.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana