Понудила је бесплатну љубав, 3.000 људи јој је дошло на врата VIDEO

Агенција
Понудила је бесплатну љубав, 3.000 људи јој је дошло на врата VIDEO

Једна 19-годишња блогерка изазвала је прави хаос у хотелу у кинеском граду Сања, на острву Хајнан, пошто је на друштвеним мрежама објавила оглас у коме је заинтересованима понудила "бесплатне сексуалне услуге".

"Ко долази да ме шчепа? Ко хоће секс? Бесплатно!", написала је госпођица Је, како се дјевојка представила, у посјету који је, у међувремену, обрисан. Она је навела и број собе 6316 у хотелу Хилтон, у коме је одсјела. Готово невјероватних 3.000 људи је, након њене објаве, дошло у хотел тражећи секси блогерку.


У хотелу су медијима потврдили да је госпођица Је одсјела у соби 6316, 26. фебруара око три сата по подне. Они су је, међутим, натјерали да напусти Хилтон већ око 22 часа истог дана, будући да је огроман број људи, који су видјели пост, направио потпуну пометњу у хотелу, пише Дејли мејл.

Уплашена развојем догађаја, блогерка је у коментарима испод своје објаве, написала да је у питању шала и да престану да је траже у хотелу. У међувремену, они који су је тражили и сами су почели да на друштвене мреже постављају своје снимке и фотографије у потрази са собом 6361.

Према касније издатом саопштењу, госпођица Је је, по настанку гужве у хотелу, од особља затражила да је испрате до таксија.

Полиција је саопштила да ју је ухапсила и привела, под сумњом да је оглашавала проституцију. Госпођица Је је признала да је намјерно поставила оглас на своју страницу на кинеској друштвеној мрежи Њеибо, која је у међувремену угашена.

Дјевојци је одређена казна од 15 дана притвора и 500 јуана (око 65 евра).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана