Највиши људи свијета прошетали Паризом, међу њима и Србин

Агенције
Највиши људи свијета прошетали Паризом, међу њима и Србин

Десетак највиших мушкараца на свијету, међу којима је један висок два метра и 46 центиметра, а други носи ципеле број 68, окупило се у Паризу за викенд међусобних размена, али и разговора с пролазницима који се одједном осјећају јако мали.

Један француски туриста се насмијао и рекао да он који је висок 158 центиметара није могао никад да замисли тако нешто.

Српски кошаркаш Далибор Мицић висок 224 центиметра, највиши човјек у Србији, рекао је да је симпатично бити међу другим високим људима.

“Цео свој живот ви сте највиши у граду и овде на крају се сусретнете с људима вишим од вас, то је невероватно”, рекао је смејући се.

С огромним сандалама на ногма Венецуеланац Хеисон Орландо Родригес, висок 232 центиметра, држи рекорд за најдужа стопала.

“Тренутно он носи број циплела 68, односно амерички број 28. И наставља да расте. То је невјероватно, то је страшно”, рекао је њемачки координатор Георг Веселс.

Францус Брахим Такиула, висок 246 центиметара и други највиши човјек на свијету рекао је да је другачији осјећај када се сретне овако са другим највишим на свијету.

“Гледамо се хоризонтално, а обично ми гледамо вертикално друге мање од нас. Али кад смо заједно осјећамо се увијек као да смо браћа, имамо снаге”, рекао је Француз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана