Треба ли улазити у однос с ожењеним мушкарцем?

B92
Треба ли улазити у однос с ожењеним мушкарцем?

Да ли треба или не улазити у односе са ожењеним мушкарцем?

Једино ако је леш, у коми, навија за Звезду, слуша народњаке, шабан је, има велики крст окачен на ретровизор, паркира кола на пјешачки прелаз, гледа "Задругу" и "Парове", не тушира се сваки дан, не воли фудбал, једе само "organic food", не воли еурокрем него нутелу....


У свим другим ситуацијама, не видим ниједан разлог да не уђеш у однос са ожењеним мушкарцем! Ниједан разуман разлог.

Уколико глумиш колегијалност и нећеш против "колегинице". Због "морала" или се плашиш да ти се то не врати као бумеранг, свеједно. То се зове лицемерство. Зашто си онда ступала у односе са мушким свијетом, пошто је нека твоја "колегиница" остала без свог човјека за којим пати....можда је нека идаље заљубљена у њега а ти јој уби наду...а шта ћемо са првом љубављу која заборава нема, уби ти још једну "колегиницу". Другим ријечима, мани ме са том, лажном и бесмисленом, женском солидарношћу по овом питању. То, у суштини, не постоји код жена, када је ријеч о односу са мушкарцем! Било некада, сада се само препричава! Ако је и било!

До сада нисам наишао на научно доказану теорију да ожењени мушкарац има три ноге (осим ако ова трећа није "нога"- if you know what I mean), две главе и не посjедује више "Милорада".

Грешиш, као и многе друге жене, када мислиш да ти ступаш у однос са ожењеним мушкарцем. Ти ступаш у однос са мушкарцем и мушкарац ступа у однос са тобом! Ако је он одлучио да буде са тобом, његов брак се тебе не тиче. И иначе те се не тиче. Па чак иако вам смета у односу, то је његов проблем и нека га сам реши. Ти, увијек, имаш опцију да ваш однос прекинеш, када сматраш да треба то да урадиш. Он је са тобом, пошто у том браку нешто не функционише, престала љубав, нема секса (дакле нема љубави), нису једно за друго... А можда хоће само секс без обавеза са тобом. Све ћеш то сазнати, када будеш са њим "у односу". И сама одлучујеш да ли ти то одговара или не. Какве везе има његов брак са тиме?! Он је мушкарац био у браку или сингл! На крају крајева, увијек, можеш да затражиш да оконча брак, што ће он сам и урадити, ако сте једно за друго. Уколико то не уради, опет си ти на потезу. Његов брак, његова ствар!

Уколико не желиш да га дијелиш са другом, немој. Или неко он то ријеши или потражи неког другог мушкарца. Ожењеног или не, свеједно је.

Ако су твоји разлози односно дилема да ли или не са ожењеним лежи у овом "оправдању": "не желим са ожењеним зато што је то гријех", онда одмах гурни прсте у штекер! И то прсте и лијеве и десне руке!

Па кад' ова новогодишња расвијета, која никада неће бити скинута, у сред ноћи затрепери, знаћемо да је једна будала мање на свету. И један ожењени мушкарац више на "тржишту".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана