Сродне душе? Ових пет знакова говоре да јесте

B92
Сродне душе? Ових пет знакова говоре да јесте

Након дугог периода времена аутоматски помислите да сте у стабилној вези, јер сте већ толико дуго заједно да имате осјећај да знате сваку мисао своје боље половине.

Ипак, постоји пет одличних показатеља који ће вам открити да ли је ваша веза апсолутно сигурна и да ли дијелите ваше време са сродном душом.

Увесељавате једно друго ситницама

Ово не морају нужно да буду поклони. Довољна је слатка порукица на јастуку или припремљен омиљени доручак. Важно је да осјетите да ваш партнер мисли на вас и да му је стало до вашег весеља и доброг расположења на које овакве ситнице утичу.

Обожавате да будете у физичком додиру с партнером

Ово вам се може учинити као нешто што се подразумијева, али то се не односи искључиво на размјену њежности него и на најмање додире руком или прислањање рамена уз раме. Ако имате потребу да држите партнера за руку, наслањате главу на његово раме и ако видите сличне поступке и са његове стране, значи да сте пуни искрене љубави једно према другоме и да је ваша веза поприлично јака и пуна повјерења.

Имате заједничке шале и гестикулације

Хумор је један од пресудних фактора за добру и успјешну везу. Особе које дијеле смисао за хумор доказано имају много више шансе за дугу и сретну везу, него они који се разилазе по том питању. Ако имате заједничке шале и ако примјетите да попримате невјербални говор вашег партнера, ваша веза је на одличном путу, преноси Index.hr.

Показујете занимање за интересе вашег партнера

Ово је знак да вам је заиста стало. Сви имамо неке хобије који су нам омиљена разбибрига у слободно вријеме. Природно је и нормално да вашег партнера не занимају шминкање и третмани љепоте колико вас, али малим гестом, на примјер, куповином неког производа за који сте му некада у причи споменули да вам је на листи жеља, партнер ће вам показати да вас слуша и да му је стало до свега што је вама важно и што вас увесељава.

Вјерујете у оданост

Важно је разговарати и да се међусобно саслушате. Ако сте ви и ваша боља половина у некој озбиљнијој фази везе, разговор о будућности је неопходан, посебно ако видите себе с том особом на дуге стазе. Важно је да ускладите жеље и даље циљеве, како би веза наставила да тече хармонично, без већих и погубних препрека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана