Sedam situacija kada nije u redu da pravite ljubomorne scene

Sedam situacija kada nije u redu da pravite ljubomorne scene 12.08.2018 12:29 | Agencije

Kada ste jako zaljubljeni, u tren oka može vam se dogoditi da osjetite napade izuzetne ljubomore.

Za početak, udahnite duboko i smirite strasti koliko je moguće. Izlažemo vam sedam situacija zbog kojih zaista nema potrebe da se nervirate i padate u očaj.

Ima jako blisku prijateljicu

Uz hiljade djevojaka koje je moguće označiti kao predmet njihove sfere interesovanja, većina momaka nije pretjerano oduševljena kada se nađe u situaciji gdje treba da se skrasi. Ukoliko ste zajedno, znači da je u vezi najvećim dijelom zbog vas samih, jer želi da bude upravo sa vama. Njegovo mišljenje je da se ističete u moru ostalih pripadnica ljepšeg pola - uključujući i one koje su njegove drugarice. Bez obzira na to u šta većina ljudi vjeruje, platonska prijateljstva postoje.

Kada lajkuje Instagram fotografiju neke djevojke

Ok, navedena stavka ume posebno da nas iznervira. Jasno nam je da on zna da možete da pratite njegovu aktivnost na društvenim mrežama. Zato, uvjeravamo vas da je mišljenja kako vas postupak stavljanja malog crvenog srca na nečiju objavu neće uvrediti. To stvarno nije velika stvar.

Kada pogleda drugu devojku

Koliko god da je opsednut vama, vaš dečko i dalje ima oči. Situacija je jednaka onoj kada vi uočite nekog zgodnog dečka u prevozu - ne znači da automatski želite da budete sa njim, već ga je samo lijepo posmatrati. Nema mjesta ljubomori, budite svjesne da ste vi njegova omiljena osoba koju bi zauvijek volio da gleda ispred sebe.

Kada NIJE u lošim odnosima sa bivšom

Postoji razlog zbog kojeg nisu zajedno. Neka vam to uvijek bude na umu. Sada je sa vama, s razlogom! Toliko je jednostavno. Činjenica da se ne gnuša svoje bivše djevojke dobar je znak. Odabrale ste zrelog i kvalitetnog muškarca.

Kada ima celebrity crush

Sve smo mi u određenom trenutku postavile fotografiju popularnog glumca na pozadinu našeg telefona, kompjutera. Fantazije su normalne, ali realnost je daleko bolja. Nemate razloga za brigu.

Kada provodi vrijeme sa muškim društvom

Kao što vi obožavate nedjeljni branč sa najboljim drugaricama, tako je njegov ekvivalent odlazak na pivo sa drugarima. Ovo ne znači da ne voli da provodi vreme sa vama.

Kada druga djevojka gleda u njega

Ta djevojka vam laska! Vi ste ona koja je sa nekim vrednim zagledanja. Vaš momak je nečiji hot gaj iz busa. Samo napred.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica