Пробала сам секс три пута дневно недjељу дана, ево што ми се догодило...“

Агенције
Пробала сам секс три пута дневно недjељу дана, ево што ми се догодило...“

Новинарка „Индијан тајмса“ одлучила је да тестира са партнером када је превише секса. Идеја је била да три пута дневно воде љубав. Дечко се обрадовао, а ево како је изгледао овај експеримент.

Пар се спаковао и заједно су отишли на седам дана одмора у сунчани ризорт.

1. дан

Устали су рано и одмах су имали секс. „Било је пет ујутру. Био је то добар почетак. Занимљиво, након два сата опет смо имали однос, у истом кревету у истој соби. Иначе се ни не сjећам када смо послљедњи пут имали секс два пута у два сата. Трећа рунда догодила се увече кад смо се вратили с плаже. Били смо уморни, али смо имали енергије. Први дан је био одличан“, написала је.

2. дан

„Пробудио нас је аларм, било је већ 10 сати. Одмах смо имали секс, па смо одлучили да одемо на плажу и унајмимо собу на неколико сати. И тамо смо водили љубав и било је сјајно. Након што смо се вратили уморни, мој дечко је изгледао прилично исцрпљено... Тад смо отворили први лубрикант. Није лоше за други дан“, била је искрена.

3. дан

„Дан смо почели касно, а собу смо напустили тек након прве рунде изазова. Била сам мало нерасположена - нисам знала до чега је. Кад смо се око поноћи вратили у собу, схватили смо да смо имали секс само једном. Решили смо да одрадимо барем другу рунду. Резултат? Требало нам је много лубриканта. Овај дан је био неочекиван.“

4. дан

„Гдје смо? Чини ми се као да сам умрла и пробудила се на кревету од игала. Било ми је тешко да се крећем. Секс је био посљедње што ми је било на памети. Гледала сам дечка који је хркао и схватила да је наш изазов пропао. Изгледа да постоји нешто као што је превише секса и он врло лако може да досади.“

Послије овог дана, ауторка и њен изабраник су направили паузу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана