Најбољи поклони за Дан жена

Глас Српске
Најбољи поклони за Дан жена

Женама сваки дан треба поклањати пажњу, а Међународни дан жена, 8. март, прилика је да посебно захвалите свим женама које вам нешто значе у животу.

Истраживања показују да им је најважнија константна пажња и љубав мушкарца којег воле, а поклон као знак пажње не мора бити скуп, јер је битно да је поклоњен са најљепшим жељама.

Највише их обрадује цвијеће, и то посебно црвене руже, а нећете погријешити и ако јој купите бомбоњеру са омиљеним чоколадицама, козметику, гардеробу... Ово су приједлози за поклоне са којима нећете погријешити.

Књига

Никада не можете погријешити када јој купите књигу. Сазнајте, ако већ не знате, који жанр воли и одмах у књижару. Дефинитивно један од поклона које већина жена највише воли.

Најљепши букет

Већина сматра да је цвијеће превазиђен или најдосаднији поклон за 8. март. Међутим, ако се потрудите и направите јој букет од њеног омиљеног цвијећа или уберете цвијет, неће погријешити. Љепота цвијећа и његов мирис никада не могу изаћи из моде.

Торба, одјећа или ципеле

Женама никада довољно торби, одјеће и ципела. Лијепо би било да се сјетите неког бутика поред које сте прошли заједно и њој се нешто допало или ако вам већ недјељама прича како јој је потребна нова торба која ће ићи уз њене ципеле. Ако се одлучите за гардеробу, торбу или ципеле, сјетиће се увијек вас када то буде носила.

Масажа

Потрудите се да нађете салон који има у понуди масажу која би јој највише одговарала, зависно од посла и обавеза које има, а онда уживајте у пажњи коју ћете добити након тога.

Спремите јој вечеру

Ако баш никако не можете да се снађете у кухињи и нисте сигурни да ће то испасти како треба, увијек је можете одвести на омиљену храну или у фин ресторан.

Накит или сат

Жене воле накит, поготово ако је оригиналан. Нови детаљ на њеној руци или око врата измамиће широк осмијех на њеном лицу и цијениће то што сте се одлучили да потрошите новац баш на њу.

Парфем

Ово је један од омиљених поклона већине жена. Не стоји свакоме исти парфем подједнако добро. Али увијек можете покушати да погодите који би пристајао савршено особи којој купујете. За некога су лепршаве ноте, неко је створен за тешке зимске парфеме, а некоме пристају сладуњави.

Шминка

Чак и оне даме које се ријетко шминкају, слагале би ако би рекле да не воле шминку. Жену ћете сигурно усрећити ако јој за 8. март купите добру палету или сет у који можете укомбиновати руж или сјај за усне, маскару, сјенку за очи, лак за нокте или неку другу козметику.

Викенд за двоје

Мини-одмор за вашу бољу половину увијек је одлична идеја. У свим туристичким агенцијама можете наћи прихватљиве понуде за најразличитија викенд путовања. То не мора бити нека далека дестинација, можете савршено уживати и у викенду у природи. Можете за мало новца наћи право мјесто да се поново заљубите.

Кутија пуна чоколадица

Ако купите неку лијепу украсну кутију и напуните је чоколадицама или њеним омиљеним слаткишима, сигурно ћете јој уљепшати дан. То говори да је познајете и да нисте били лијени да смислите тако нешто. Осим чоколадица кутију можете напунити и неким лијепим порукицама које подсјећају на ваш однос.

Флаша доброг вина

Ово је романтичан и лијеп поклон за вашу драгу. Ништа није угодније него провести вријеме са вољеном особом уз разговор и пијуцкање вина.

Највеће грешке

Каранфил или вјештачко цвијеће

Најлакше је отићи до пијаце или најближе цвјећаре и купити каранфил или још горе вјештачко цвијеће које ни за шта друго неће служити осим да сакупља прашину. Ако сте се одлучили да поклоните цвијеће, онда је најбоље купити лијепу биљку у саксији или њен омиљени букет.

Ствари за кућу

Поклон је за жену, не за домаћицу. Сигурно је нећете обрадовати ако јој поклоните кецељу, кувар или здјелу. То ће је само подсјетити на кућне послове које она обавља док ви негдје испијате пиће са другарима.

Роковник или наливперо

Колико год да жена воли свој посао, најмање што очекује од вас је да добије оно што ће је подсјетити на њега. Уосталом, поклон је превише озбиљан и никако га на треба купити за 8. март.

Рам за слике

Подсјећа на оне поклоне које смо добијали за рођендан у петом разреду основне школе. Још горе од овога је да се не сјетите чак ни заједничку фотографију да убаците.

Оно што се вама допада

Мушкарци често купују оно што би се њима допало да њихове жене имају или носе. Не значи да ћете, ако ви са осмијехом на лицу уручујете поклон, изненадити и своју партнерку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана