Лето је идеално за љубавне “егзибиције на отвореном”

avaz.ba
Лето је идеално за љубавне “егзибиције на отвореном”

Једна од најчешћих љубавних фантазија јесте вођење љубави на плажи.

Љето је вријеме када страсти навиру и зато многи парови често не могу да се уздрже и због тога ни не размишљају да би љетња авантура могла да им угрози здравље.

Сва јавна купалишта су просто пуна бактерија, било да се ради о мору, језеру, ријеци или базенима. Могу се добити разне инфекције само ако сједнете на ивицу базена или легнете на плажу којим прође више хиљада људи у сезони, посебно ако се правилно не дезинфикује и не чисти. Желите ли да љето проведете тако што чете се лијечити од напримјер инфкције коже?

Уколико се одлучите да то урадите у води, треба да знате да је трење много веће него иначе. Вода уклања “природни лубрикант” и због тога секс може бити болан за оба партнера, а може доћи и до микро повреда кој воде инфекцији, без обзира у каквој сте води, пише Аваз.ба.

Презервативи и вода вемоа лоше функционишу заједно, без обзира на то што многи произвођачи тврде да је њихов производ отпоран на воду. У оваквим околностима презервативи нису потпуно дјелотворни, па самим тим своје здравље излажете ризику. Уколико сте у базену, треба да знате да научници тврде да хлор и те како оштећује презерватив.

Пјешчане плаже заиста могу деловати веома романтично, али то је углавно само на филму тако. Зрнца пијеска се увлаче свуда, па ако то желите да спречите морате се припремити и ставити нешто испод вас, али и тада ћете примјетити да није баш удобно. Осим незгодног пијеска, постоји могућност да будете „ухваћени да дјелу”, а ако би то били органи реда, постало би још незгодније. Осим тога, размислите ко је све ходао тим песком и шта се све још нашло међу тим зрнцима и помислите какве бисте све инфекције могли добити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана