Жизел Бундшен: Не бих се промовисала путем друштвених мрежа, ја сам старија, мудрија

Агенције
Жизел Бундшен: Не бих се промовисала путем друштвених мрежа, ја сам старија, мудрија

Након несмотрене изјаве о манекенкама, које користе Инстаграм да би се промовирале, славна манекенка Жизел Бундшен одлучила је да се оправда. Жизел (37), која краси посљедњу насловницу чувеног Вога, у интервјуу за исти говорила је о томе да је дошло вријеме када се манекенке пробијају користећи друштвене мреже.

Иако је и сама поборник друштвених мрежа, Жизел је рекла да јој је Инстаграм профил заправо отворила њена млађа сестра, рекавши: "Да сам га сама отворила на њему би биле само слике заласка сунца, а не моје фотографије".


"Морам бити искрена о свему и рећи - то једноставно није моја генерација. Ја сам старија, мудрија. Да сам морала да се промовишем на начин којим се данас служе младе дјевојке које желе бити манекенке, заборавите, не бих то никада учинила", рекла је она, а након што су је прозвали због те изјаве, славна манекенка одлучила је све да објасни на свом твитер профилу и написала:

"Моја намјера је била да једноставно нагласим да сам дио неке друге, старије генерације која није зависна од технологије. Дивим се млађим генерацијама и њиховим вјештинама да тако вешто владају захтијевима друштвених мрежа. Нисам никада рекла да сам паметнија од неког, а и верујем да сви ми с временом учимо", написала је чувена манекенка, преноси tportal.hr.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана