Zbog britanske pjevačice ostavio suprugu

Glas Srpske
Zbog britanske pjevačice ostavio suprugu

Problematični holivudski glumac Šaja Labaf riješio je da ostavi svoju partnerku Miju Got, sa kojom je proveo šest godina.

Američki glumac Šaja Labuf potvrdio je da se razvodi od Mie Got nakon što su ga paparaci snimili u društvu popularne britanske pjevačice FKA Tvigs, punog imena Talija Debret Barnet.


Šaja i Talija su se upoznali na snimanju filma “Homey Boy” u Los Anđelesu ove godine, a u posljednje vrijeme su stalno provodili vrijeme zajedno u Londonu. Nakon prvih fotografija koje su obišle sve medije tridesetogodišnja pjevačica je potvrdila da se zabavlja sa zvijezdom Transformera, piše Ju-Es magazin.

A odmah potom, oglasili su se i njihovi predstavnici za medije, koji su potvrdili da se holivudski par razvodi.

“Šaja i Mija podnijeli su papire za razvod. Rastali su se u prijateljskim odnosima, a svi detalji razvoda biće poznati samo njima”, pisalo je u saopštenju.

Tridesetdvogodišnji Šaja se nakon četiri godine veze oženio Mijom u oktobru 2016. godine u Las Vegasu ali, kako se nagađa, on je riješio da je ostavi upravo zbog lijepe pjevačice koja je osvojila njegovo srce.

Mnoge fanove je iznenadila ova vijest, jer je Labuf nedavno snimljen kako uživa sa svojom suprugom u jednom zabavnom parku.

Inače, pjevačica Talija je prije veze sa ovim glumcem, bila vjerena sa Robertom Patinsonom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana