Traganje za novim Supermenom i Betmenom

Agencije
Traganje za novim Supermenom i Betmenom

Glumac Henri Kavil (35) će, navodno, dobiti otkaz pošto nije našao vremena da gostuje kao Supermen u filmu “Šazam!”, javlja “Holivud riporter”, dok je Benu Afleku (46) gotovo sigurno završena karijera Betmena zbog zgusnutog rasporeda.

Henri Kavil je do sada tri puta igrao Supermena - u filmovima “Čovjek od čelika” (2013), “Betmen protiv Supermena: Zora pravednika” (2016) i “Liga pravde” (2017). No, njega “Vorner bros” više neće razmatrati za tu ulogu pošto je, navodno, bio prezauzet da se pojavi nakratko u filmu “Šazam”, još jednoj strip adaptaciji sa Ašerom Ejndželom i Zakarijem Livajem.

“Holivud riporter” citirao je i anonimne izvore iz filmske industrije koji kažu da je pravo vrijeme za promjenu glavnog tandema superheroja, pošto je već potvrđeno da Ben Aflek više neće biti Betmen.

- Supermen je kao Džejms Bond i nakon određenog perioda morate da tražite nove glumce - rekao je izvor.

Novi film o Betmenu, scenariste i reditelja Meta Rivsa, uveliko je u pretprodukciji i uskoro će početi sa procesom kastinga, dok novi film o Supermenu nije u planu nekoliko narednih godina. “Vorner bros” sprema da snimi film “Supergirl”.

Ostali glumci superheroji iz Lige pravde za sada ne moraju da se brinu za posao. Gal Gadot se vraća za “Čudesnu ženu 1984” (premijera u novembru 2019), Džejson Momoa stiže u decembru u bioskope kao “Akvamen”, a Ezra Miler počinje da snima film o Flešu (Munji) početkom sljedeće godine.

Kada je Kristofer Nolan 2012. završio svoju trilogiju o Betmenu filmom “Uspon mračnog viteza”, svijet je dobio tim superheroja s harizmom. Do sada je samo “Čudesna žena” uspjela da ispuni očekivanja publike. Ostali filmovi uvijek su duboko u sjenci konkurentskih junaka iz “Marvela”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana