Том Круз сломио ногу на снимању “Немогуће мисије”

Агенције
Том Круз сломио ногу на снимању “Немогуће мисије”

Познати холивудски глумац Том Круз је за потребе свог новог филма “Немогућа мисија: Распад система” сломио ногу, а да би снимио најопаснији дио филма извео је злогласни “хало” скок из авиона.

Глумац је и у претходним “Немогућа мисија” остварењима одбијао да користи дублера и каскадере, те је све опасне сцене снимао сам. И претходних година Круз се повређивао на снимању, међутим овај пут су повреде биле знатно озбиљније.

Осим сломљене ноге, глумац је током снимања доживио још једну несрећу због које је био принуђен да мирује неколико дана. Наиме, Круз је требало да сними сцену скока између двије зграде са заштитним каблом. Нажалост, глумац није довољно добро доскочио те је промашио ивицу крова и закуцао се у зид зграде.

Ипак, ова повреда није зауставила глумца да настави рад на филму који ће публика ускоро моћи видјети на великим платнима. Филмски стручњаци истичу да се о глуми Тома Круза не може много лошег рећи. Они се слажу да постоје љубитељи седме умјетности који не воле његову глуму, али да он ипак успије да сваки пут у потпуности дочара лик који тумачи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана