Тјелохранитељи тужили Џонија Депа

Агенција
Тјелохранитељи тужили Џонија Депа

Еуген Арола и Мигел Санчез, који су двије године радили као тјелохранитељи Џонија Депа, поднијели су тужбу против славног глумца, износећи прљаве детаље из његовог живота.

Двојица бивших тјелохранитеља  чувала су холивудског глумца до јануара ове године, а сада тврде да су протекле двије године радили прековремено, да им прековремени сати никад нису били плаћени, те да нису имали паузу ни за ручак ни времена за одмор.

Тврде и да се Деп у једном тренутку отео контроли те да су се, како би га заштитили од његових порока, осјећали као његове дадиље.

У тужби истичу да је цијели тај период за њих био једва подношљив, те су се присјетили тренутка кад су му брисали дрогу с лица у једном ноћном клубу како би спријечили да то виде остали присутни око њега. Такође, како кажу, поред тога што су гледали како финансијски пропада, осим за њега, били су задужени и за његову дјецу - Лили Роуз (18) и Џона (16).

Додају да су константно радили ствари које не улазе у посао тјелохранитеља - развозили су њега и његову породицу према потреби, а више пута од њих је тражио и да сједну за волан превозних средстава која су садржавала илегалне супстанце.

Сада због свега поменутог потражују новац који им дугује, а глумчеви портпароли још се нису огласили поводом те тужбе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана