Tek u sedmoj deceniji slikala se za Plejboj, osjeća se zavodljivije nego ikad

Tek u sedmoj deceniji slikala se za Plejboj, osjeća se zavodljivije nego ikad 23.02.2018 09:04 | Agencija

Na svom Instagram profilu glumica Džejn Sejmur pohvalila se novim fotografijama. Iako je prije nekoliko dana napunila 67 godina, tek sada se slikala za magazin "Playboy".

Džejn kaže da je ponudu prihvatila bez imalo razmišljanja:


"Oduševljena sam što napokon mogu da podijelim sa svima nedavno snimljene fotografije u mom domu za poznati magazin".

Uz set fotografija ona je govorila o svom životu i činjenici da se sada osjeća seksipilnije nego ikad prije u svom životu.

"Danas se osjećam više seksi nego kada sam bila mlađa. Tada sam mislila da moram da se osjećam seksi, ali nisam znala šta je to. Sada osjećam slobodu i što bi moj otac rekao, danas mi je prijatno u svojoj koži", priznala je glumica vanvremenske ljepote i šarma kojoj se decenijama dive podjednako i muškarci i žene širom svijeta.

Priznaje da joj i danas prilaze muškarci čak i duplo mlađi od nje.

O tom fenomenu kaže da joj vrlo laska:

"Nemam namjeru nikome ništa da dokazujem, jer u većini slučajeva, u ovim godinama, za muškarce postaneš nevidljiva. Ljudi mi često govore da sam poput ptice feniks, ali ja im kažem da nisam, već da sam imala jak uticaj svoje majke tokom odrastanja. Svi mi imamo izazove, a prirodni instinkt je zatvoriti sve prilaze srcu i ne dopustiti nikome da ti se približi. Ali, morate da budete otvoreni. To liječi i samo tada ćete biti magnet za druge".© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica