Тек у седмој деценији сликала се за Плејбој, осјећа се заводљивије него икад

Агенција
Тек у седмој деценији сликала се за Плејбој, осјећа се заводљивије него икад

На свом Инстаграм профилу глумица Џејн Сејмур похвалила се новим фотографијама. Иако је прије неколико дана напунила 67 година, тек сада се сликала за магазин "Playboy".

Џејн каже да је понуду прихватила без имало размишљања:


"Одушевљена сам што напокон могу да подијелим са свима недавно снимљене фотографије у мом дому за познати магазин".

Уз сет фотографија она је говорила о свом животу и чињеници да се сада осјећа сексипилније него икад прије у свом животу.

"Данас се осјећам више секси него када сам била млађа. Тада сам мислила да морам да се осјећам секси, али нисам знала шта је то. Сада осјећам слободу и што би мој отац рекао, данас ми је пријатно у својој кожи", признала је глумица ванвременске љепоте и шарма којој се деценијама диве подједнако и мушкарци и жене широм свијета.

Признаје да јој и данас прилазе мушкарци чак и дупло млађи од ње.

О том феномену каже да јој врло ласка:

"Немам намјеру никоме ништа да доказујем, јер у већини случајева, у овим годинама, за мушкарце постанеш невидљива. Људи ми често говоре да сам попут птице феникс, али ја им кажем да нисам, већ да сам имала јак утицај своје мајке током одрастања. Сви ми имамо изазове, а природни инстинкт је затворити све прилазе срцу и не допустити никоме да ти се приближи. Али, морате да будете отворени. То лијечи и само тада ћете бити магнет за друге".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана