Tajna skladnog braka u odricanju od poruka

Agencije
Tajna skladnog braka u odricanju od poruka

Glumica Nikol Kidman i muzičar Kit Urban su supružnici koji se mogu pohvaliti jednim od najskladnijih brakova u Holivudu, a sve mogu zahvaliti samo jednom pravilu kojeg se već godinama pridržavaju.

Iako će ono mnogima zvučati bizarno, Nikol Kidman tvrdi da je upravo to ključ dugovječnosti između partnera.

- Mi se nikada ne dopisujemo. Jednostavno ne šaljemo poruke. Mi cijelo vrijeme razgovaramo ili koristimo video-pozive kada smo udaljeni jer smatram da dopisivanje može biti vrlo zbunjujuće s vremena na vrijeme - otkrila je poznata plavuša, koja je sa Kitom nedavno proslavila 12 godina braka.

Često kada joj stigne poruka Nikol kaže da pita svoje saradnike da joj je obrazlože jer se ona može protumačiti na razne načine.

- Tako da ne želim da se to dogodi između mog voljenog i mene. Pridržavamo se razgovora kad smo udaljeni i dodira kad smo zajedno, kao što smo jedno drugom davno obećali - objasnila je poznata Australijanka.

Par je pred oltar stao 2006. godine, dvije godine nakon toga postali su roditelji djevojčice Sandej Rouz, a 2010. godine dobili su drugu kćerku, Fejt Margaret.

Osim pravila o nekorišćenju tekstualnih poruka, Kit i Nikol još nečim održavaju srećan brak. Naime, dogovorili su se da nikada neće biti razdvojeni duže od dvije sedmice, a ako poslovne obaveze to i budu zahtijevale od njih, da će pronaći način da ipak budu zajedno kao porodica na jednom mjestu. Upravo zato vrlo često tokom snimanja filmova širom svijeta Nikol Kidman zahtijeva smještaj i za svog supruga i za dvije kćeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana