Тајна складног брака у одрицању од порука

Тајна складног брака у одрицању од порука 28.06.2018 13:09 | Агенције

Глумица Никол Кидман и музичар Кит Урбан су супружници који се могу похвалити једним од најскладнијих бракова у Холивуду, а све могу захвалити само једном правилу којег се већ годинама придржавају.

Иако ће оно многима звучати бизарно, Никол Кидман тврди да је управо то кључ дуговјечности између партнера.

- Ми се никада не дописујемо. Једноставно не шаљемо поруке. Ми цијело вријеме разговарамо или користимо видео-позиве када смо удаљени јер сматрам да дописивање може бити врло збуњујуће с времена на вријеме - открила је позната плавуша, која је са Китом недавно прославила 12 година брака.

Често када јој стигне порука Никол каже да пита своје сараднике да јој је образложе јер се она може протумачити на разне начине.

- Тако да не желим да се то догоди између мог вољеног и мене. Придржавамо се разговора кад смо удаљени и додира кад смо заједно, као што смо једно другом давно обећали - објаснила је позната Аустралијанка.

Пар је пред олтар стао 2006. године, двије године након тога постали су родитељи дјевојчице Сандеј Роуз, а 2010. године добили су другу кћерку, Фејт Маргарет.

Осим правила о некоришћењу текстуалних порука, Кит и Никол још нечим одржавају срећан брак. Наиме, договорили су се да никада неће бити раздвојени дуже од двије седмице, а ако пословне обавезе то и буду захтијевале од њих, да ће пронаћи начин да ипак буду заједно као породица на једном мјесту. Управо зато врло често током снимања филмова широм свијета Никол Кидман захтијева смјештај и за свог супруга и за двије кћери.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица