Sofija Riči kopira Kortni Kardašijan

Glas Srpske
Sofija Riči kopira Kortni Kardašijan

Rijaliti zvijezda Skot Disik i Sofija Riči, kćerka muzičara Lajonela Ričija, zajedno su od prošlog ljeta, a njihova veza je izazvala kontroverzu od samog početka zbog velike razlike u godinama.

Bivši momak rijaliti zvijezde Kortni Kardašijan, Skot, ima 34 godine, dok je Sofija mlađa 15 godina. Disik je na "Instagramu" objavio fotografiju na kojoj Sofija pozira u bikiniju, a iako izgleda sjajno, vrlo podsjeća na Kortni.

Ako se zagledate u njen lik, gotovo da nećete pronaći razliku između nje i sestre Kardašijan sa kojom Skot ima troje djece.

Veza Skota i Kortni bila je turbulentna godinama: od čestih prevara do korišćenja narkotika, lijekova i alkohola, zbog čega je više puta bio na rehabilitaciji.

Čini se da su prošle godine raskrstili jednom za sva vremena: Kortni je već neko vrijeme srećna sa manekenom Junesom Benđimom.

Inače, Sofija Riči je prošle godine proglašena za najomraženije dijete poznatih na svijetu. Navukla je gnjev brojnih obožavateljki pjevačice Selene Gomez kada joj je preotela momka, pjevača Džastina Bibera. Naslovnice tabloida nastavila je da puni i kada je započela vezu sa Skotom Disikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana