Slavni glumac o bivšoj ženi: Voljeću je do kraja života

Srna
Slavni glumac o bivšoj ženi: Voljeću je do kraja života

Španski filmski glumac Antonio Banderas imao je veoma dirljive riječi za svoju bivšu suprugu Melani Grifit.

Zvijezda filma "Maska Zoroa", 57-godišnji glumac Antoni Banderas je u razgovoru za "Pipl" magazin otkrio da ima veoma blizak odnos sa svojom bivšom ženom, takođe glumicom, Mealani Grifit.

"Čak i ako smo razvedeni, ona je moja porodica i voljeću je do kraja života. Mi smo u kontaktu sve ove godine i uspjeli smo na veoma elegantan način da se razdvojimo".

Banderas je takođe rekao da na njihov odnos i te kako utiču djeca.

"Naša djeca uživaju u lepim odnosima i to je veoma važno za mene i Melani. Djeca su nam glavni prioritet,"

Melani i Antonio su se razveli u decembru 2015. godine, nakon skoro dvije decenije dugog braka. Od tada, njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima, čestitaju jedno drugom rođendane i često provode vrijeme sa svojom 21-godišnjom ćerkom, Stelom Banderas.

Prošle nedjelje, bivši supružnici su se ponovo okupili na proslavi Stelinog 21-rođendana, a ovaj momenat su zabilježili kamerom, a potom fotografju objavili na Instagram.

Prošle godine, Melani je u jednom intervjuu govorila kako se osjeća nakon razvoda, kao i koliko se njen život promjenio.

Trenutno opažam stvari oko sebe. Interesantno je. Moja djeca su dobro i oni su predivni ljudi. Ja sama singl, usamljena i zbunjena – ali u isto vrijeme, totalno znatiželjna. Kao da moram sebe da iskoračim dalje.

Pored Stele, Melani Grifit iz braka sa glumcem Stivenom Bauerom ima 32-godišnjeg sina Aleksandra,, a iz braka sa Donom Džonsonom ćerku Dakotu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana