Славни глумац о бившој жени: Вољећу је до краја живота

Срна
Славни глумац о бившој жени: Вољећу је до краја живота

Шпански филмски глумац Антонио Бандерас имао је веома дирљиве ријечи за своју бившу супругу Мелани Грифит.

Звијезда филма "Маска Зороа", 57-годишњи глумац Антони Бандерас је у разговору за "Пипл" магазин открио да има веома близак однос са својом бившом женом, такође глумицом, Меалани Грифит.

"Чак и ако смо разведени, она је моја породица и вољећу је до краја живота. Ми смо у контакту све ове године и успјели смо на веома елегантан начин да се раздвојимо".

Бандерас је такође рекао да на њихов однос и те како утичу дјеца.

"Наша дјеца уживају у лепим односима и то је веома важно за мене и Мелани. Дјеца су нам главни приоритет,"

Мелани и Антонио су се развели у децембру 2015. године, након скоро двије деценије дугог брака. Од тада, њих двоје су остали у пријатељским односима, честитају једно другом рођендане и често проводе вријеме са својом 21-годишњом ћерком, Стелом Бандерас.

Прошле недјеље, бивши супружници су се поново окупили на прослави Стелиног 21-рођендана, а овај моменат су забиљежили камером, а потом фотографју објавили на Инстаграм.

Прошле године, Мелани је у једном интервјуу говорила како се осјећа након развода, као и колико се њен живот промјенио.

Тренутно опажам ствари око себе. Интересантно је. Моја дјеца су добро и они су предивни људи. Ја сама сингл, усамљена и збуњена – али у исто вријеме, тотално знатижељна. Као да морам себе да искорачим даље.

Поред Стеле, Мелани Грифит из брака са глумцем Стивеном Бауером има 32-годишњег сина Александра,, а из брака са Доном Џонсоном ћерку Дакоту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана