Савјетују јој развод ако не жели да “страда” због њега

Агенције
Савјетују јој развод ако не жели да “страда” због њега

Америчка телевизијска водитељка Венди Вилијамс је позвала манекенку Хејли Болдвин да се разведе од пјевача Џастина Бибера, упркос чињеници да се пар вјенчао прије неколико мјесеци, преноси Дејли Мејл.

Она је у својој емисији говорила о менталном здрављу познатог пјевача и истакла да је Хејли (22) исувиша млада да се тиме бави.

Џастин Бибер је недавно на Инстаграму признао да се бори против депресије и истакао је да је његова борба велика, преноси Мирор.

„Само сам желио да вас обавијестим. Надам се да ће вас погодити оно што преживаљавам. Много сам се мучио. Осјећам се неповезано и чудно. Само сам желио да вас обавестим и замолим да се молите за мене”, написао је он.

Умјесто да подржи пјевача, Венди Вилијамс је истакла да би Хејли требало да остави Џастина због љубави и бриге у нади да ће у будућности имати шансу бољи брак.

Венди вјерује да би Џастинов проблем могао да има негативан ефекат на њихов однос, осим ако му Хејли не остави простор да се позабави својим проблемима.

Истакла је да страхује како ће се Џастин понашати када буде постао отац.

„Хејли Болдвин има 22 године и она је тек удата жена. Мислим да бих ја на њеном мјесту хтјела да се разведем у име љубави. У име љубави и пријатељства. Имам 22 године, срела сам те када сам имала 17... Сада је он под лупом јавности, а шта ће бити када буду добили дјецу”, рекла је она.

Ту се и запитала да ли би Џастин био добар отац и истакла да је све то превише за једну дјевојку од 22 године и да би они могли брзо да се разведу.

„Ово вам кажем у име љубави, нисам злобна. Срећно, дјецо”, рекла је она.

Венди је навела и да је Џастин доста тога превалио преко својих леђа у току свог живота, а посебно јер је веома млад постао славан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана