Роналдињо се жени двјема дјевојкама одједном

Агенције
Роналдињо се жени двјема дјевојкама одједном

Иако на избору за најљепшег фудбалера свијета сигурно не би био у ужем кругу фаворита, Роналдињо је увијек словио за великог заводника, а сад је на путу да то и званично потврди.

Из Бразила, наиме, стижу информације да ће се истовремено вјенчати са двије жене. Ови чудни сватови требало би да се догоде у августу, када ће Роналдињо рећи “да” својим “вјереницама”, Присили Коељо и Беатриз Соуза.

Славни Бразилац са двије жене живи у слози у својој вили у Рио де Жанеиру још од децембра, а до овог љубавног чвора је дошло тако што је Роналдињо почео да излази са Беатриз у 2016. години, али је истовремено наставио везу са Присилом.

Да не би било љубоморе, Роналдињо свакој од својих жена мјесечно искешира 1.700 евра, и то могу да потроше на шта год желе.

Исто тако, кад купује дарове, обје добију исто. Задње што им је купио био је парфем када је био на путовању у иностранству.

И када се заручивао, а било је то у јануару прошле године, дао им је исто заручничко прстење. Сам обред вјенчања биће уприличен у Рију, на приватној церемонији у његовој вили, у којој живи од 2015. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана