Развод је сломио, сад мора на одвикавање од секса и алкохола

Агенције
Развод је сломио, сад мора на одвикавање од секса и алкохола

Бивша чланица групе "Spice Girls " Мел Б прошла је кроз низ скандала, прљави развог од продуцента Стефана Белафонтеа и сада је чека рехабилитација и лијечење од алкохола и зависности од секса.

Мел Б се већ, према писању британских медија, пријавила у клинику и тамо ће бити наредних мјесец дана.


Њој је послије крахах брака и мучне и прљаве парнице, скандала у јавности у којима је испливало да је муж варао, дрогирао, тјерао на секс, снимао...дијагностикован пострауматски стрес.

"Врло сам искрена о свом алкохолизму којим сам се користила да зацијелим ране, а то је често начин на који многи људи желе да замаскирају проблеме које заправо имају. Ја желим због своје дјеце да будем најбоља верзија себе и зато све ово радим", рекла је пјевачица за "Daily Mail ".

Током августа суд је донио одлуку да Мел Б свом бившем супругу за трошкове суђења исплати 350.000 долара, као и 5.000 долара алиментације.

Ипак, осим финансијског ударца развод је за њу био превише исцрпљујући, па је одлучила да прво ријеши своје проблеме, а затим да крене у нову правну битку и покуша да врати старатељство над њиховом шестогодишњом ћерком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана