Preminula jedna od najljepših žena svijeta

Agencije
Preminula jedna od najljepših žena svijeta

Misica Čelsi Smit, koja je nosila titulu Mis SAD i Mis univerzuma, preminula je u subotu nakon duge i teške borbe sa rakom.

Kako piše Miror, četrdesetpetogodišnjoj Čelsi Smit prošle godine je dijagnostikovan tumor koji je zahvatio jetru. Ona se punih godinu dana borila sa zloćudnim tumorom, a posljednje dane je provela zajedno sa majkom u Pensilvaniji.

Porodica je izdala saopštenje u kome je iskazala svu svoju tugu, ali i kazala da Čelsi može da služi kao primjer svim mladim ženama širom svijeta.

“Srca su nam slomljena što moramo da kažemo da je Čelsi Smit preminula nakon teške bolesti. Čelsi je bila voljena ćerka, bratanica i prijatelj. Nedostajaće nam njen zarazni smijeh, volja za životom i slobodan duh. Ostavila je neizbrisiv trag kod svih koji su je poznavali”, deo je saopštenja porodice preminule misice.

Amerikanka Čelsi Smit je osvojila veliku pažnju medija jer je postala prva meleskinja koja je osvojila titulu misice na prestižnom takmičenju za mis Teksasa 1994. godine.

Potom su uslijedile još dve nagrade, za Mis univerzuma i Mis SAD, koje su je svrstale u red najljepših žena svijeta ikada.

“Ako ljudi žele da me upoznaju, mislim da je važno da znaju da sam polucrnkinja i polubjelkinja i da to nije bila prepreka”, izjavila je Čelsi u jednom intervjuu.

Inače, ova ljepotica se oprobala i u svijetu glume, te se pojavila u nekoliko filmova i dokumentaraca.

Nažalost, nije imala djece, a 2001. godine se razvela od fitnes trenera Kelija Blera. Nakon razlaza, u medijima se nije pojavljivala sa drugim muškarcem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana