Појавиле су се нове слике голе Северине

blic.rs
Појавиле су се нове слике голе Северине

Пјевачица Северина Којић поново се нашла у центру скандала, као прије неколико недеља када су процуриле фотографије на којима је гола у хотелској соби.

Овог пута у питању је серија нових фотографија на којима је, како тврде београдски медији, обнажена.

Нове Северинине фотографије које су шокирале јавност цио дан су кружиле интернетом, те су у међувремену склоњене. На тим фотографијама Северина је нага у хотелској соби и виде јој се, како преносе медији, голе груди, ноге и тијело.

Подсјећамо, Северина Којић се трећи пут нашла у центру порно скандала с обзиром на то да је прије неколико недјеља на истом сајту изашао сет фотографија. Тада је њен менаџер Томица Петровић испричао да је све намјештено.

- Све се ово догађа управо након што је Северина опет побједила у судским поступцима. Овакве освете бившег партнера, намијештаљке и покушај дискредитације нису ништа ново. Поставља се питање гдје су томе границе и којим средствима ће се још служити. Предузете су све правне радње за заштиту Северининих права и интереса - рекао је Томислав Петровић, пјевачицин менаџер.

Иначе, Северина Којић први пут се нашла у центру порно афере још у вријеме када је изашао порно филм са јахте у којем је уз њу главни актер био њен некадашњи љубавник Милан Лучић који је у то вријеме био ожењен и са супругом је тада чекао треће дијете. Колико и због чега Северина и данас зарађује на порно снимку погледајте ОВДЈЕ.

А Милан Лучић је своју породицу сачувао, уосталом као и снимак са пјевачицом јер је кућни видео пуштен тек касније када је Северина била у вези а чак и вјерена за Срећка Варгека са којим је неколико мјесеци касније и прекинула везу.

Пјевачица је данас у браку са Игором Којићем, сином фолк пјевача Драгана Којића Кебе. Њих двоје су се вјенчали у новембру 2015.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана