Pjevačicu poslije ljubavnog brodoloma tješe prijatelji na jahti

Pjevačicu poslije ljubavnog brodoloma tješe prijatelji na jahti 20.03.2018 00:14 | Agencija

Selena Gomez i Džastin Biber navodno su na pauzi u svojoj ljubavnoj avanturi. Veza koju je "People" okarakterisao "hop on - hop off " opet je na meti kritika, a pjevačica već duže vremena nije slikala sa svojim izabranikom.

Selena je posljednjih dana uslikana kako uživa na jahti sa svojim prijateljima, srećna, zadovoljna i bezbrižna.


Vesela družina plovila je obalama oko Sidneja, a na slikama ni u naznakama nema Bibera.

On je navodno toliko zabrinuo Seleleninu mamu da je žena poslije žučne svađe sa ćerkom završila u bolnici. To je bila inicijalna kap da Selena preispita svoju vezu.

Čak i da su sve puka nagađanja, od te vijesti odnos između Selene i Bibera nije isti - ređe ih viđaju zajedno, a izjave po medijima su se proredile.

Džastin Biber i Selena Gomez počeli su da se zabavljaju 2010. godine, a romansu su obnovili prošlog ljeta.

Prvi put njihova veza je bila vrlo bulna, stalno pred očima javnosti, a kada Selena više nije mogla s njim on je toliko javno povredio, ponizio, uzvratio psovkama da je među njima pet godina bio muk.

A onda kada je Gomez raskinula sa Vikendom, varnice među njima opet su zaiskrile. Iako oni sada nisu ni potvrdili ni demantovali raskid, niti su se izjašnjavali u kojoj fazi je njihova veza postoje indicije da nešto "ozbiljno škripi".© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica