Pijani Džoni Dep tukao čoveka na sijetu: ”Udari me, evo ti 100.000$”

Agencije
Pijani Džoni Dep tukao čoveka na sijetu: ”Udari me, evo ti 100.000$”

Najplaćeniji glumac na svijetu Džoni Dep (55) potpuno gubi kontrolu u posljednje vrijeme, a posljednji incident dogodio se kada je nasrnuo na lokacijskog menadžera filma “LAbyrinth”.

Dep je izazvao incident nakon što mu gradske vlasti nisu dozvolile dodatnih pola sata snimana na ulici. Čovjek na koga je nasrnuo mu je samo rekao da on radi svoj posao, da sluša svoje nadređene, i onda je Dep potpuno poludio, kako tvrdi svjedok incidenta.


On ističe da je Dep došao na set potpuno pijan, čak “toksičan od alkohola”. Džoni ga je udario u rebra i nastavio da ga mlati, ali su ih posmatrači razdvojili. Dep je počeo tada da viče: “Udari me ako smiješ, evo ti 100.000 dolara”, tvrdi jedan od svjedoka, piše Nedeljnik.

Dep se susreće i sa tužbama bivših zaposlenih, koji su početkom maja podnijeli tužbu protiv njega na sudu u Kaliforniji.

“Tretirao nas je kao dadilje umjesto kao telohranitelje, bili smo nedovoljno plaćeni, a previše smo radili”, rekli su Evgen Areola i Migel Sančez.

Oni tvrde da im nije plaćen prekovremeni rad od aprila 2016. godine do januara 2018. godine i da im je Dep uskraćivao hranu i vrijeme za odmor.

U tužbi navode i da su mu jednom po izlaska iz noćnog kluba brisali tragove droge da drugi ne bi primjetili “bijeli prah koji mu je ostao oko nosa”.

“Ne samo da smo pazili na njega da ne potroši previše novca, kako je tražio, već smo bili dadilje i njegovoj djeci što nam nikako nije u opisu posla”, tvrde oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana