Овако пjевачица изгледа без грама шминке

Глас Српске
Овако пjевачица изгледа без грама шминке

Америчка пjевачица Кристина Агилера објавила је фотографију без имало шминке на лицу, којом је најавила дуго очекивану музичку турнеју.

Након шест година, позната музичарка и кантауторка Кристина Агилера објавила је нови албум Либератион, који је обрадовао све обожаватеље њеног гласа.


Певачица је такође заказала турнеју, прву у посљедњих десет година, а ову вијест објавила је на свом профилу на Инстаграму.

Лијепа плавуша је открила свима како изгледа нови промотивни постер са њеним ликом, а занимљиво је да је пјевачица показала лице. Умјесто шминке, она се одлучила за тотално природан изглед, те можемо видјети њене природне пегице и несређену косу (са шишкама).

Овај изглед одушевио је њене пратиоце на популарној друштвеној мрежи, те већина каже да је много љепша без професионалне шминке и уљепшавања.

Подсјећамо, Кристина је у недавном интервјуу за магазин "Пејпер" казала да цијени природност, али и да воле експерименте...

"Увијек сам била неко ко очито воли да експериментише, воли театралност, воли да створи причу и игра улогу у видеу или на позорници. Ја сам извођач по природи", казала је тада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана