Ovako jedna od najljepših žena svijeta izgleda bez šminke

Agencije
Ovako jedna od najljepših žena svijeta izgleda bez šminke

Četrdesetčetvorogodišnja glumica Penelepe Kruz zadivila je sve jednom od posljednjih fotografija koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

Prelijepa španska glumica Penelope Kruz sinonim je za ljepotu i besprijekornu eleganciju, te svako njeno pojavljivanje u javnosti ne može da prođe bez brojnih pohvala koje dobija zbog svog izgleda.


Ipak, rijetka je prilika da je vidimo u totalno prirodnom izdanjiu, te da se uvjerimo u njenu pravu ljepotu zahvaljujući kojoj se nalazi na mnogobrojnim listama najlepših žena svijeta.

Majka dvoje djece ovog puta je riješila da spontano pozira sa šeširićem na glavi, a usput je iskoristila da pošalje poljubac svojim obožavateljima koji je redovno prate na ovoj društvenoj mreži.

Lako je primjetiti da zanosna Španjolka nema nimalo šminke na licu, kao ni sređenu frizuru, a njeni pratioci su ostavljali mahom pozitivne komentare u kojima su nahvalili njenu ljepotu.

“Prava si dama. Šminka ti ne treba i voljela bih češće da te viđam ovakvu”; “Ti si dokaz da prirodna ljepota postoji”, pisali su joj fanovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana