Овако једна од најљепших жена свијета изгледа без шминке

Агенције
Овако једна од најљепших жена свијета изгледа без шминке

Четрдесетчетворогодишња глумица Пенелепе Круз задивила је све једном од посљедњих фотографија коју је објавила на свом профилу на Инстаграму.

Прелијепа шпанска глумица Пенелопе Круз синоним је за љепоту и беспријекорну елеганцију, те свако њено појављивање у јавности не може да прође без бројних похвала које добија због свог изгледа.


Ипак, ријетка је прилика да је видимо у тотално природном издањиу, те да се увјеримо у њену праву љепоту захваљујући којој се налази на многобројним листама најлепших жена свијета.

Мајка двоје дјеце овог пута је ријешила да спонтано позира са шеширићем на глави, а успут је искористила да пошаље пољубац својим обожаватељима који је редовно прате на овој друштвеној мрежи.

Лако је примјетити да заносна Шпањолка нема нимало шминке на лицу, као ни сређену фризуру, а њени пратиоци су остављали махом позитивне коментаре у којима су нахвалили њену љепоту.

“Права си дама. Шминка ти не треба и вољела бих чешће да те виђам овакву”; “Ти си доказ да природна љепота постоји”, писали су јој фанови.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана