Oni su bogati, a one njihove mnogo mlađe supruge

B92
Oni su bogati, a one njihove mnogo mlađe supruge

Bogatim muškarcima nekada je lakše da nađu životnu sapunicu, i to često mladu i lijepu, ali takvi brakovi često ne “izdrže” duže od nekoliko godina.

Naime, kada je neko mnogo bogat, gotovo da nema toga šta mu nije na dohvat ruke. Bilo da su to luksuzne stvari, ili ljudi koji se kreću oko njih, piše portal portal “Gemnis”. A još kada ste milijarder i neženja, mnogo vam je lakše da nađete atraktivnu saputnicu.


Ovaj portal napravio je spisak djevojaka koje su se zabavljale sa multimilionerima, a neke od njih su kasnije postale i njihove supruge.

Ljubitelj mlađih devojaka je i Mel Gibson, koji je zbog Oksane Grigorijeve, poslije tri decenije braka, ostavio svoju suprugu Robin. Ipak, ovaj brak nije dugo trajao, jer je Oksana, koja je od Mela mlađa punih 35 godina, poslije samo 15 mjeseci zatražila razvod.

Ni Fil Kolins nije imao više sreće u braku sa mlađanom suprugom. Orijana Sevi mu je bila treća supruga po redu i 22 godine mlađa od njega. Razvodom joj je pripalo 25 miliona funti.

Džoni Dep i Amber Herd iako su djelovali zaljubljeno i brzo uplovili u brak, nisu dugo ostali zajedno. U zajednici su proveli cijelih 15 mjeseci. Kada su se upoznali on je imao 50, a ona 28 godina. Brakorazvodnom parnicom dobila je sedam miliona dolara.

U braku su bili godinu dana, a nakon Haurdove smrti godinama se na sudu borila sa njegovom porodicom oko raspodjele imovine vredne 1,6 milijardi dolara.

Ana Nikol Smit i Hauard Maršal

Plejbojeva zečica i glumica Ana Nikol Smit se 1994. godine, sa samo 26 godina udala milijardera Dž. Hauarda Maršala, koji je tada imao 89. godina. Hauard ju je prvi put video u jednom baru 1991. godine, a ona je tada za njega rekla da je izgledao kao da više nema volju za životom.

“Prišla sam mu i vidjela malu iskru u njegovim očima. Zamolio me je da igram za njega i ja sam to učinila”, izjavila je Ana Nikol u intervjuu koji je dala televiziji ABC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana