Они су богати, а оне њихове много млађе супруге

B92
Они су богати, а оне њихове много млађе супруге

Богатим мушкарцима некада је лакше да нађу животну сапуницу, и то често младу и лијепу, али такви бракови често не “издрже” дуже од неколико година.

Наиме, када је неко много богат, готово да нема тога шта му није на дохват руке. Било да су то луксузне ствари, или људи који се крећу око њих, пише портал портал “Gemnis”. А још када сте милијардер и нежења, много вам је лакше да нађете атрактивну сапутницу.


Овај портал направио је списак дjевојака које су се забављале са мултимилионерима, а неке од њих су касније постале и њихове супруге.

Љубитељ млађих девојака је и Мел Гибсон, који је због Оксане Григоријеве, послије три деценије брака, оставио своју супругу Робин. Ипак, овај брак није дуго трајао, јер је Оксана, која је од Мела млађа пуних 35 година, послије само 15 мјесеци затражила развод.

Ни Фил Колинс није имао више среће у браку са млађаном супругом. Оријана Севи му је била трећа супруга по реду и 22 године млађа од њега. Разводом јој је припало 25 милиона фунти.

Џони Деп и Амбер Херд иако су дјеловали заљубљено и брзо упловили у брак, нису дуго остали заједно. У заједници су провели цијелих 15 мјесеци. Када су се упознали он је имао 50, а она 28 година. Бракоразводном парницом добила је седам милиона долара.

У браку су били годину дана, а након Хаурдове смрти годинама се на суду борила са његовом породицом око расподјеле имовине вредне 1,6 милијарди долара.

Ана Никол Смит и Хауард Маршал

Плејбојева зечица и глумица Ана Никол Смит се 1994. године, са само 26 година удала милијардера Џ. Хауарда Маршала, који је тада имао 89. година. Хауард ју је први пут видео у једном бару 1991. године, а она је тада за њега рекла да је изгледао као да више нема вољу за животом.

“Пришла сам му и видјела малу искру у његовим очима. Замолио ме је да играм за њега и ја сам то учинила”, изјавила је Ана Никол у интервјуу који је дала телевизији АБЦ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана