Невjероватна судбина прелијепе Рускиње: Од продавачице на пијаци до жене милијардера

Агенције
Невjероватна судбина прелијепе Рускиње: Од продавачице на пијаци до жене милијардера

Из тешког дјетињства у модерну бајку.

Наталија Водјанова је рођена 1982. године у Горком у Русији. У веома сиромашном крају и веома сиромашној породици. Водјанова је расла са двије полусестре, Кристином и Оксаном, од којих је једна обољела од церебралне парализе. Отац их је напустио када је Наталија била баш мала, када је имала само неколико година. Да би имали чиме да се хране, Наталија, мајка и здрава сестра су на пијаци продавали воће и поврће и скоро сав новац давали за обољелу сестру. Тежак живот за Наталију трајао је до њене 15. године. Тада ју је једном приликом, баш на тој пијаци, примјетио агент из једне модне агенције и сасвим јој промјенио живот. Тада је почела да ради у једној руској агенцији, а за само двије године је успјела да заинтригира свјетску модну сцену и преселила се у Париз када је напунила 17 година.

Модне понуде су само пљуштале, а ова љепотица је добила и надимак - Супернова. За веома кратко вријеме она је постала један од најтраженијих и најплаћенијих модела. Милионски уговори, насловне странице “Вога”, заштитно лице за “Гучи”, “Праду”, “Шанел”, “Версаче”, “Хуго Бос”... Била је трећи најуспјешнији модел на свијету и успјела је да заради 20 милиона долара. Њен приватни живот је и више него занимљив.

Наталија се удала за милијардера Џастина Портмана, са којим има троје дјеце. Њихова љубав је често истицана као модерна бајка, с обзиром да је он богаташ племићког поријекла, а она из сиромашне породице. Ипак, послије девет година брака, Наталија је ријешила да остави Џастина. Развели су се прије седам година. „Осјећао сам се као стара изношена Луј Витон торба. Понашала се према мени као да ме се стиди. Понашала се веома лоше према мени, а када је развод коначно окончан, ја сам отишао на рехабилитацију од свега. Када сам је послије неког времена чуо, рекла ми је да јој уопште не недостајемо моја породица и ја, као и то да јој не пада на памет да поново будемо фамилија”, рекао је Џастин.

И док је њен бивши принц на бијелом коњу туговао, Наталија се врло брзо снашла. Она је одмах ушла у везу са француским милијардером Антоаном Арнаултом. Са њим је добила два сина Максима и Романа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана