Наташа брани мужу да виђа кћерку до 18. рођендана

Срна
Наташа брани мужу да виђа кћерку до 18. рођендана

Пјевачица Наташа Беквалац ће, након што је поднијела захтјев за развод брака од Луке Лазукића због породичног насиља, тражити потпуно старатељство над њиховом једноипомјесечном кћерком Катјом.

Од суда ће захтијевати и да Лазукићу забрани да виђа њихову кћерку до њеног пунољетства.

Наташин адвокат Немања Влчек, није хтио да говори о детаљима тужбе.

- Јавност ће бити обавештена о свим судским поступцима након што они буду покренути - рекао је кратко Влчек.

Истовремено, и Лазукић је реаговао и поднио Првом основном тужилаштву кривичну пријаву против Наташе, којом је терети за кривично дјело лажно пријављивање.

- Лазукић је кривичну пријаву поднео преко свог адвоката - прецизирала је портпаролка тужилаштва Александра Ђенадић. Она је додала да је тужилаштву стигла и кривична пријава полиције којом се Лазукић терети за кривично дјело насиље у породици, јер је супрузи нанио лаке тјелесне повреде.

Лазукић је за српске медије рекао да су модрице по Наташином тијелу посљедица антицелулит масаже, а не премлаћивања. Он и даље тврди да супругу није тукао и да је пјевачица све инсценирала.

Саслушање Лазукића, Беквалчеве и њихове бебиситерке заказано је у тужилаштву за 24. април.

Лазукићу је Први основни суд у Београду у понедјељак изрекао мјеру удаљења из стана до 30 дана и забрану приласка и комуникације са супругом, због сумње да ју је тукао у ноћи између петка и суботе. Њих двоје постали су родитељи дјевојчице прије само нешто више од мјесец.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана