Najtanja starleta: Evo šta jede da bi imala 44 kg

B92
Najtanja starleta: Evo šta jede da bi imala 44 kg

Kortni Kardašijan važi za najzgodniju pripadnicu rijaliti klana Kardašijan. Sada je, na korak do 40. rođendana, priznala da ima svega 44 kilograma.

U epizodi svog porodičnog šou-programa “Keeping Up With The Kardashians” rekla je koliko je teška, kao i koje dodatke u ishrani koristi svakog dana.


“U ovom trenutku, moja ishrana se temelji na umjerenosti. Trudim se da jedem zdravo kad sam kod kuće i održavam ravnotežu zdravog organskog povrća i voća, zdravih masnoća i proteina. Shvatila sam da to što jedem utiče na sve, od moje kože, preko mog raspoloženja, do nivoa energije”, napisala je.

Potom je pobrojala sve što unosi u svoje tijelo tokom dana.

“Najprije popijem kolagen s vodom. Tokom dana pokušavam da pijem što više vode. Onda sledi smuti s dodacima proteina iz riblje kosti, ulja s trigliceridima srednjeg lanca i algama. Onda je vrijeme za hranu. Za ručak biram organsku salatu. U posljednje vrijeme jedem najčešće svoju salatu s avokadom, kuvanim jajima, krastavcem i paradajzom. Po podne pijem vrući zeleni čaj i nešto pregrizem. Najčešće je to bio čips. Za večeru jedem grilovanu šniclu lososa ili piletine, dodam pire od karfiola. Uveče jedem i pirinač”, otkrila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana