Najplaćenija novinarka na svijetu dobila milione zbog otkaza

Agencije
Najplaćenija novinarka na svijetu dobila milione zbog otkaza

Megin Keli, jedna od najplaćenijih osoba u svijetu novinarstva, izgubila je posao, ali će joj biti isplaćen novac od ostatka njenog trogodišnjeg ugovora u vrijednosti od 69 miliona dolara.

To je otkrio anonimni izvor upoznat sa sporazumom između Keli i njene novinarske kuće NBC, navodeći da će, prema konačnom sporazumu, Keli od svoje medijske kuće dobiti 30 miliona dolara.

NBC podsjeća da je ova vijest uslijedila nakon nekoliko mjeseci pregovora o Kelinom ugovoru, a nakon što je u oktobru izgubila posao kao voditeljka emisije “Megin Keli Danas” na tom programu.

Njena emisija je ukinuta nakon što je iznijela komentare o nošenju maske osobe crne kože u sklopu kostima tokom praznika Noć vještica. Keli se odmah nakon te emisije izvinila za svoj komentar, a već slijedećeg dana to je učinila i u programu.

“Stranke su razriješile svoje sporove i Megin Keli više nije zaposlena na NBC-u”“, saopštio je NBC. Njen premeštaj sa Foks njuza na NBC 2017. godine bio je detaljno propraćen upravo zato što je jedna od najplaćenijih ljudi u novinarstvu, navodi se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana