Najlepša žena fudbalera u Rusiji, a pamte da nije znala da li se Zemlja okreće oko Sunca

Najlepša žena fudbalera u Rusiji, a pamte da nije znala da li se Zemlja okreće oko Sunca 14.06.2018 23:24 | Agencije

Svjetsko prvenstvo počelo je danas, a mediji su već usvojili termin WAG (wives and girlfriends, žene i djevojke) i sada licitiraju koje su to ljepotice poznate kao i njihovi izabranici. Među prvima koja je svojom atraktivnošću okupirala pažnju je nekadašnja mis Rusije Ina Žirkova.

Ina Žirkova je jedna od najpopularnijih i najljepših.

Supruga Jurija Žirkova već godinama ubijedljivo vodi na mnogim top-listama, a zgodna crnka zaista se trudi da izgleda besprekorno.

Ina i Jurij su u braku deset godina i roditelji su sina Dimitrija i ćerke Milane. Nju na Instagramu prati više od 170.000 ljudi, koje ona redovno časti seksi fotografijama.

Ono po čemu je prepoznata, osim po ljepoti, jeste i slučaj u kome ja kao nekadašnja mis Rusije predala krunu pošto su joj se milioni rugali nakon gledanja onlajn video-snimka u kome nije znala da odgovori na osnovna pitanja poput onih da li se Zemlja okreće oko Sunca.

U video-snimku koji je postavljen poslije njenog izbora novinar je propitivao Žirkovu o opštoj informisanosti i životnom iskustvu. Na pitanje da li se Zemlja okreće oko Sunca ili obratno, ona se zbunila.

“Vjerovatno je Sunce. Ne, Zemlja. Ne znam”, kazala je Ina, kikoćući se.

Otkrila je i da nikada nije čula za dva popularna dječja pisca iz ere Sovjetskog saveza i nije znala imena dvojice poznatih kompozitora klasične muzike. Neki od komentatora video-materijala predložili su da dobije titulu “Gospođa Glupača”.

“Iskreno mi je žao što su novinari u svim mojim namjerama pronašli nišu da pokažu svoje oratorske sposobnosti i da istaknu nesavršenosti naše industrije modelinga”, kazala je Žirkova svojevremeno za “Kosmolsku pravdu”.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica