Најлепша жена фудбалера у Русији, а памте да није знала да ли се Земља окреће око Сунца

Агенције
Најлепша жена фудбалера у Русији, а памте да није знала да ли се Земља окреће око Сунца

Свјетско првенство почело је данас, а медији су већ усвојили термин WAG (wives and girlfriends, жене и дjевојке) и сада лицитирају које су то љепотице познате као и њихови изабраници. Међу првима која је својом атрактивношћу окупирала пажњу је некадашња мис Русије Ина Жиркова.

Ина Жиркова је једна од најпопуларнијих и најљепших.

Супруга Јурија Жиркова већ годинама убиједљиво води на многим топ-листама, а згодна црнка заиста се труди да изгледа беспрекорно.

Ина и Јуриј су у браку десет година и родитељи су сина Димитрија и ћерке Милане. Њу на Инстаграму прати више од 170.000 људи, које она редовно части секси фотографијама.

Оно по чему је препозната, осим по љепоти, јесте и случај у коме ја као некадашња мис Русије предала круну пошто су јој се милиони ругали након гледања онлајн видео-снимка у коме није знала да одговори на основна питања попут оних да ли се Земља окреће око Сунца.

У видео-снимку који је постављен послије њеног избора новинар је пропитивао Жиркову о општој информисаности и животном искуству. На питање да ли се Земља окреће око Сунца или обратно, она се збунила.

“Вјероватно је Сунце. Не, Земља. Не знам”, казала је Ина, кикоћући се.

Открила је и да никада није чула за два популарна дјечја писца из ере Совјетског савеза и није знала имена двојице познатих композитора класичне музике. Неки од коментатора видео-материјала предложили су да добије титулу “Госпођа Глупача”.

“Искрено ми је жао што су новинари у свим мојим намјерама пронашли нишу да покажу своје ораторске способности и да истакну несавршености наше индустрије моделинга”, казала је Жиркова својевремено за “Космолску правду”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана