Megan zabranila Hariju da pije alkohol

Agencije
Megan zabranila Hariju da pije alkohol

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl zabranila je svom mužu princu Hariju da pije alkohol. Kako navodi prijatelj poznatog para, Megan je to uradila da ne bi morala da sama prolazi kroz različite promjene u trudnoći.

- Hari je uvijek bio partijaner i volio je da popije alkohol, zato je ovo veliko postignuće za njega. Uvijek je bio pun energije i tražio novo uzbuđenje. Novi režim ga sada više ne čini najzabavnijim gostom na zabavi, ali definitivno je smireniji i opušteniji - rekao je prijatelj.

Otkako su u braku, Megan Markl je često upućivala različite zahtjeve suprugu Hariju. Ali, sada je, osim alkohola, odlučila da mu zabrani i kafu i čaj tokom trajanja njene trudnoće. Ta je pića Hari zamijenio mineralnom vodom.

Takođe, dugogodišnja tradicija britanske kraljevske porodice je ići u lov dan nakon Božića koju vojvotkinja nimalo ne podržava. Uprkos njenim željama, porodica nije ništa promijenila u vezi sa tom tradicijom. Muškim članovima kraljevske porodice u lovu se pridružila i Kejt Midlton, ali tek nakon što je Megan napustila Sandringem, gdje su svi bili zajedno za Božić.

- Kejt često ide u lov kada je na kraljevskom imanju u Sandringemu. Već je postala odlična u tome. Voli lov, ribolov i seoski način života - rekao je prijatelj kraljevske porodice.

Isti taj prijatelj negira da je Megan zabranila Hariju da ide u lov.

- Shvatila je da to kraljevska porodica radi tradicionalno već godinama. Megan nije veganka niti vegetarijanka, ali ne voli bespotrebnu okrutnost prema životinjama - objasnio je prijatelj koji nije siguran kako se Megan osjeća zbog toga što je Kejt otišla u lov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana