Меган забранила Харију да пије алкохол

Агенције
Меган забранила Харију да пије алкохол

Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл забранила је свом мужу принцу Харију да пије алкохол. Како наводи пријатељ познатог пара, Меган је то урадила да не би морала да сама пролази кроз различите промјене у трудноћи.

- Хари је увијек био партијанер и волио је да попије алкохол, зато је ово велико постигнуће за њега. Увијек је био пун енергије и тражио ново узбуђење. Нови режим га сада више не чини најзабавнијим гостом на забави, али дефинитивно је смиренији и опуштенији - рекао је пријатељ.

Откако су у браку, Меган Маркл је често упућивала различите захтјеве супругу Харију. Али, сада је, осим алкохола, одлучила да му забрани и кафу и чај током трајања њене трудноће. Та је пића Хари замијенио минералном водом.

Такође, дугогодишња традиција британске краљевске породице је ићи у лов дан након Божића коју војвоткиња нимало не подржава. Упркос њеним жељама, породица није ништа промијенила у вези са том традицијом. Мушким члановима краљевске породице у лову се придружила и Кејт Мидлтон, али тек након што је Меган напустила Сандрингем, гдје су сви били заједно за Божић.

- Кејт често иде у лов када је на краљевском имању у Сандрингему. Већ је постала одлична у томе. Воли лов, риболов и сеоски начин живота - рекао је пријатељ краљевске породице.

Исти тај пријатељ негира да је Меган забранила Харију да иде у лов.

- Схватила је да то краљевска породица ради традиционално већ годинама. Меган није веганка нити вегетаријанка, али не воли беспотребну окрутност према животињама - објаснио је пријатељ који није сигуран како се Меган осјећа због тога што је Кејт отишла у лов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана