Megan kroji vjenčanje po svojim pravilima

Glas Srpske
Megan kroji vjenčanje po svojim pravilima

Megan Markl nastavlja da vjenčanje kroji po svojim pravilima. Osim estetskog dijela, ona je uključena i u pravljenje liste zvanica, te je tako izričita da ove ljude ne želi da vidi na svom vjenčanju.

Sudeći po pisanju stranih medija, Megan Markl i britanski princ Hari sa oduševljenjem čekaju svoj veliki dan, a do tada su se već uveliko posvetili pripremi i organizaciji vjenčanja.

- Cijelo osoblje je zatečeno time koliko je to dvoje ljudi zaljubljeno i srećno i to ne kriju ni u prostorijama palate. Jako se zabavljaju planirajući vjenčanje i niko nikada nije vidio princa tako uzbuđenog i srećnog - otkrio je jedan od članova osoblja.

Iako su mnogi očekivali da će Megan, baš kao vojvotkinja Kejt Midlton, prepustiti organizatorima da se pobrinu o svim detaljima ceremonije, poput specijaliteta koji će se naći na meniju, pića i ukrasa, buduća princeza je riješila da se sama pobrine za sve detalje.

Harijeva vjerenica već sedmicama aktivno organizuje svadbu, a osim estetskog dijela, Megan se uključila i u sastavljanje liste zvanica. Tako je precizirala sa kojim ljudima želi da podijeli sreću tog dana, a sa kojima ne.

- Oni oboje precizno prolaze kroz listu mogućih gostiju. Zato ne treba očekivati Kresidu Bonas (bivšu djevojku princa Harija) jer nisu ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, ne treba se začuditi ako se pojavi Čelzi Dejvi (takođe Harijeva bivša). Već su dugo samo prijatelji, ona mu je među prvima čestitala na vjeridbi i Megan nema problema sa njenim dolaskom na vjenčanje - kazao je jedan od izvora koji ima pristup britanskom dvoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana