Međunarodni moto skup MK Istok od 27. do 29. jula na Kastelu

Glas Srpske
Međunarodni moto skup MK Istok od 27. do 29. jula na Kastelu

Poslije nedavno uspješno organizovanog zvaničnog otvaranja moto sezone u Banjaluci, koje je okupilo više od 500 dvotočkaša, a kojeg MK Istok organizuje već nekoliko godina, u organizaciji ovog kluba predstavljamo četvrti put moto susrete u gradu na Vrbasu.

U susret rođendanu kluba, od 27. do 29. jula, na banjalučkoj tvrđavi Kastel sve posjetioce očekuje pravi bajkerski spektal uz spektakularan program uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz BiH tako i iz zemalja regiona koji su redovni gosti na manifestacijama koje organizujemo.

Kao i do sada i ove godine moto susrete će obilježiti dobra atmosfera i mnogo vrhunskog rock'n'roll-a, za šta će biti zadužene regionalne muzičke zvijezde koje uživaju najveću popularnost kod ljubitelja ovog zvuka. Sudeći po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK Istok, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu sa velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći motoskup predstavljati jedan od najmasovnijih događaja ovog ljeta. U sklopu ove manifestacije predstaviće se se i naši partneri ali i sponzori koji pripremaju mnogobrojna iznenađenja za sve posjetioce 4. Međunarodnog moto skupa MK Istok Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana