Мајкл Даглас амерички предсједник бар на дан

Срна
Мајкл Даглас амерички предсједник бар на дан

Познати холивудски пар Кетрин Зита-Џоунс и Мајкл Даглас у уторак су заједно прославили рођендан који им пада на исти датум.

Тим поводом лијепа глумица честитала је супругу рођендан присјетивши се једне од његових познатијих улога.

Она је у уторак прославила свој 49. рођендан, а он је исти тај дан навршио 74. Супружници су имали много разлога за славље, а тим поводом славна глумица јавила се бројним обожаваоцима путем друштвених мрежа.

Објавила је видео-исјечак из филма “Амерички предсједник” у којем је главну улогу одиграо управо Мајкл и уз то написала:

“Срећан рођендан само мом предсједнику. Претпостављам да ме то онда чини првом дамом! И чудније ствари су се догађале, покушајте да погодите!”

Није дуго требало да страни медији почну да пишу како је позната црнка овим најавила кандидатуру свога супруга и славног глумца за будућег предсједника Америке.

Иначе, Даглас је, осим у Холивуду, много година активно дјеловао унутар Организације УН, која је смјештена у Њујорку. Још 1998. именован је за амбасадора мира и недавно је добио титулу најдужег стажа на тој позицији.

Лијепа глумица је недавно признала како жели да ужива у плодовима свог рада, као и сјајном животу који је изградила с Мајклом Дагласом.

- Живот ми је стална срећа јер имам двоје прекрасне дјеце и здравог, срећног мужа. Све је добро и нећу бити скромна у вези с тим - рекла је Кетрин Зита-Џоунс и додала како сада жели мало да слави свој успјех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана