Majk Tajson opet pravi skandale

Agencije
Majk Tajson opet pravi skandale

Bokserska legenda Majk Tajson je navodno ponudio čuvaru jednog zoološkog vrta 10.000 dolara kako bi mu otvorio kavez gdje se nalaze majmuni samo kako bi se borio protiv gorile.

Majk Tajson je nedavno odlučio podmititi čuvara zoološkog vrta kako bi njegova supruga Robin Givens i on mogli uživati ​​u privatnoj romantičnoj šetnji među životinjama u večernjim časovima. No, on je tokom šetnje otišao i korak dalje.

Kada su šetali pored kaveza s gorilama, Majk i Robin su spazili jednu, dominantnu gorilu koja maltretira ostale. Ovo ga je malo pogodilo, pa je Tajson ponudio čuvaru 10.000 dolara da otvori kavez i pusti ga unutra kako bi udario gorilu.

Naime, imao je ideju da dodatno nagradi čuvara ako mu otvori ograđeni prostor gdje borave majmuni kako bi se mogao boriti protiv ogromnog mužjaka gorile.

- Platio sam radniku zoološkog vrta u Njujorku da ga otvori samo za Robin i mene. Kada smo stigli do dijela gdje se nalaze majmuni, tamo je mužjak gorile maltretirao ostale gorile - rekao je Tajson.

Prema navodima stranih medija, Majk Tajson je čuvaru ponudio 10.000 dolara, ali je ovaj ponudu odbio bez previše razmišljanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana