Ljubavna priča princa Harija i Megan uskoro pred publikom

Glas Srpske
Ljubavna priča princa Harija i Megan uskoro pred publikom

Do dugo iščekivanog vjenčanja princa Harija i njegove vjerenice Megan Markl, koje je zakazano za 19. maj, ostalo je svega mjesec dana.

Međutim, šest dana prije nego što princ i njegova izabranica izgovore sudbonosno "da" biće objavljen film pod nazivom "Hari i Megan", koji producira TV mreža "Lajftajm".

- Radnja filma zasnovana je na stvarnoj ljubavnoj priči ovog kraljevskog para, otkako su se upoznali i kako se razvijala njihova veza - navode producenti i dodaju da je glumačka postava za ovaj film pomno birana i da su željeli da svi likovi neodoljivo podsjećaju na osobe koje tumače.

Tako će Megan igrati glumica Parisa Fic-Henli, a Harija glumac Murai Frejzer.

U filmu će se pojaviti i Burges Abernet kao princ Vilijam, dok će Kejt Midlton glumiti Lora Mičel, a glumica Boni Soper igraće princezu Dajanu.

Premijera filma o slavnom britanskom paru, za koji je već objavljen trejler, zakazana je za 13. maj.

Iako su zbog njegovog razuzdanog života prethodnih godina samo rijetki vjerovali da će se princ Hari ikada skrasiti, sve se promijenilo kada je u njegov život ušetala američka glumica Megan Markl. Koliko je siguran u njihovu ljubav najbolje govori podatak da je odbio da potpiše predbračni ugovor, kojim bi osigurao svoje bogatstvo, a koje se procjenjuje na 30 miliona funti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana