Kristen Stjuart postaje “Čarlijev anđeo”

Agencije
Kristen Stjuart postaje “Čarlijev anđeo”

“Čarlijevi anđeli” će se iduće godine ponovo pojaviti na velikim ekranima, u trećoj verziji nakon prvobitne serije i filma pod tim nazivom, a u glavnim ulogama je trio žena različitih rasa na čelu sa Kristen Stjuart. Pored Kristen “Čarlijevi anđeli” će u novom izdanju biti i Naomi Skot i Ela Balinska.

Ovoga puta režija je povjerena Elizabet Benks.

- Za mene su “Čarlijevi anđeli” jedan od originalnih brendova koji slave moćne žene otkako je ta serija prvi put prikazana sedamdesetih - saopštila je Benksova, koja ima udjela i u produkciji i pisanju scenarija najnovijeg filmskog ostvarenja pod čuvenim nazivom, a tumačiće i jednu ulogu. Benksova će igrati misterioznu vlasnicu agencije, Bozli, koju je u prethodnom filmu igrala Demi Mur.

Najnovija verzija “Čarlijevih anđela” označava trend u Holivudu da se ženama više povjerava režija visokobudžetskih ostvarenja, kao i da se poboljša etnička raznolikost.

Prošlo je 15 godina otkad je snimljena prethodna verzija “Full throttle” iz 2003. godine, a novu ćemo gledati u septembru 2019. godine.

U originalnoj seriji, emitovanoj u SAD od 1976. do 1981. godine, glavne uloge tumačile su Fara Foset, Kejt Džekson i Džeklin Smit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana